Consumabile frisca comandate online

Consumabile frisca
Consumabile frisca

Intr-un bar pentru prepararea bauturilor cu guler de frisca este nevoie si de ustensile, cu ajutorul carora se poate lucra. Consumabile frisca se pot achizitiona din webshopul barshaker.ro, unde gasiti diferite sifoane pentru frisca, dar si patroane pentru acestea.

Sifonul de frisca este necesar si acasa, in bucataria Dumneavoastra, pentru ca cu ajutorul lui puteti prepara creme usoare si pufoase, gustoase. Va va oferi o mana de ajutor sifonul, garanteaza rapiditate si preparare simpla. De exemplu sifonul frisca Kayser Symphonie de 0,5 litru este dotat cu doua accesorii diferite, care va permite, sa decorati deserturile preferate asa, cum doriti Dumneavoastra. Astfel va puteti impresiona oaspetii de fiecare data.

Datorita sistemului de racire in vid frisca lichida va ramane proaspata in recipientul sifonului timp de 10 zile. Pentru acest produs fabricantul ofera 1 an garantie. Comandati consumabile frisca din acest webshop, care va ofera o gama larga de produse, echipamente bar si diferite accesori.

Print Friendly, PDF & Email