Ceasuri Karlsson cu stickere frumoase

Ceasuri Karlsson
Ceasuri Karlsson

Nu se face doar prin mobilier, perdele sau flori decorarea unei case sau locuinte, pentru ca si un perete interior poate fi drept atractie intr-o incapere.

Daca doriti sa decorati camera de zi sau vreo camera in casa Dumneavoastra, atunci alegeti un sticker cu ceas de perete din webshopul Stickere.net. Reprezinta calitate superioara produsele de ceasuri Karlsson, care se pot cumpara acum la pret redus, uneori si cu 80% mai ieftin, decat pretul initial. Din gama larga de produse va putem recomanda in bucatarie modelul Bon Appetit, ceasul de perete, acesta va va fi de mare folos in special dimineata, cand va grabiti la serviciu, dar totusi mai consumati repede o cafea.

Pachetul include un sticker Bon Appetit, ceas Karlsson si diblu, surub pentru montarea acestuia. Aplicarea stickerului si montarea ceasului dureaza cam 15-20 de minute. Dar in acest webshop gasiti si alte tipuri de stickere cu ceasuri Karlsson, deci indiferent, in ce incapere doriti sa aplicati decoratiunea practica, aici veti gasi modelul potrivit.

Print Friendly, PDF & Email